محصولات

آموزش

مشاوره

ابزارها

جذب سرمایه و حمایت

  • درسنامه‌ها
  • بلاگ
  • درباره ما
  • تماس با ما
 

ورود کاربر

perm_identity

lock_open

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت

ورود همکاران

  • دسته ها
    • آموزش کارآفرینی
    • آموزش استارتاپ
    • حقوق استارتاپ‌ها
    • مبانی مالی
    • توسعه فردی
    • تیم و کار تیمی
    • جذب سرمایه
  • بلاگ
    • اخبار اکوسیستم
    • معرفی کتاب
    • مقاله
  • درسنامه‌ها
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • جذب سرمایه
نکسینولب
ورود و ثبت نام

9 استارتاپ موفق ایرانی که باید بشناسید

access_time2021/06/08
perm_identity ارسال شده توسط وحیده رجبی
folder_open مقاله
visibility 716 بازدید
استارتاپ های موفق ایرانی

پیشرفت علم و تکنولوژی باعث شده تا، بخش عظیمی از اقتصاد کشور همانند سایر کشورهای جهان به سمت استارتاپ‌ها برود. استارتاپ‌های فعال در کشور اکنون در حوزه‌های مختلفی همچون حمل‌ونقل درون‌شهری، خرده‌فروشی‌های اینترنتی، سفارش آنلاین غذا، تبلیغات و برندینگ، سفر و گردشگری و …. فعالیت می‌کنند.
اکنون بیش از سال‌های گذشته به استارتاپ‌ها بها داده می‌شود و دیگر کمتر کسی هست که نام استارتاپ‌ را نشنیده باشد.

استارتاپ‌های موفق ایرانی

در حال حاضر استارتاپ‌های بسیاری در ایران فعالیت می‌کنند. اما در ادامه 9 استارتاپ موفق ایرانی در حوزه‌های مختلف را معرفی خواهیم کرد.

  1. دیجی‌کالا

    دیجی‌کالا یکی از بزرگترین فروشگاه‌های اینترنتی در کشور است که، فعالیت خود را از سال 1385 آغاز کرد. این فروشگاه اینترنتی بزرگ توانست عنوان پربازدیدترین و بزرگترین فروشگاه اینترنتی در خاورمیانه را، در زمینه فروش محصولات الکترونیکی و دیجیتالی به خود اختصاص دهد. دیجی‌کالا در ابتدا، فعالیت خود را با نقد و بررسی لپ‌تاپ و کالاهای دیجیتالی آغاز کرد، اما به مرور زمان شیوه کار خود را تغییر داد و تصمیم به فروش این محصولات گرفت.
    اکنون ارزش این استارتاپ معتبر ایرانی بیش از 200 میلیون دلار عنوان شده است.

  2. اسنپ

    یکی دیگر از استارتاپ‌های موفق ایرانی، اسنپ است. شرکت اسنپ در سال 1393 توسط شهرام شاهکار تاسیس شد، این شرکت اولین استارتاپ حمل‌ونقل عمومی در ایران است. اپلیکیشن اسنپ تنها سه سال بعد از فعالیت خود توانست 20 میلیون یورو سرمایه از شرکت MNT جذب کند. اسنپ ایده الهام گرفته از اپلیکیشن اوبر در کشور آمریکا است که در زمینه تاکسی اینترنتی فعالیت می‌کند.

  3. علی‌بابا

    یکی از باسابقه‌ترین و بهترین استارتاپ‌های موفق ایرانی در زمینه خرید اینترنتی بلیط هواپیما و قطار(مسافرت و گردشگری)، علی‌بابا است. وب‌سایت علی‌بابا تمام پروازهای داخلی و خارجی را پوشش می‌دهد و امروز یکی از مطمئن‌ترین راه‌های خرید بلیط هواپیما و قطار است.
    علی‌بابا در ابتدا، کار خود را با فروش بلیط هواپیما آغاز کرد و اکنون در کنار فروش بلیط هواپیما، امکان خرید بلیط اتوبوس و قطار را هم فراهم کرده است. یکی از امکانات ویژه سایت علی‌بابا، ارائه خدمات مربوط به رزرو هتل در داخل و خارج از کشور است.

  4. تپسی

    تپسی، همانند اپلیکیشن اسنپ سامانه درخواست تاکسی آنلاین است. در حال حاضر بزرگترین رقیب استارتاپ اسنپ، تپسی است. استارتاپ تپسی در سال 1395 با مدیریت میلاد منشی‌پور فعالیت خود را در کشور آغاز کرد و در این مدت زمان کوتاه توانست به بازده بسیار خوبی برسد و در زمینه کاری خود با اسنپ به رقابت بپردازد. در حال حاضر تپسی علاوه بر شهر تهران در سایر شهرهای بزرگ کشور همچون اصفهان، مشهد و … فعالیت می‌کند.

  5. جابینجا

    زمینه فعالیت استارتاپ جابینجا به روی ارتباط بین کارفرما و کارجو است. جابینجا بستری را فراهم کرده تا کارفرما بتواند اطلاعات مورد نیاز برای استخدام را منتشر کند و افراد با توجه به این اطلاعات و مهارت‌هایی که دارند رزومه خود را ارسال می‌کنند. تمام امکانات وب‌سایت جابینجا به صورت کاملا رایگان در اختیار کاربران قرار گرفته است.

  6. موتن‌رو

    فروشگاه اینترنتی موتن‌رو یکی از وب‌سایت‌های معتبر در زمینه فروش محصولات آرایشی و بهداشتی بوده که فعالیت خود را از سال 1395 آغاز کرد. یکی از بخش‌های خلاقانه و جدیدی که این استارتاپ در اختیار کاربران خود قرار داده، مشاوره رایگان در زمینه لوازم آرایشی و بهداشتی است.

  7. دیوار

    آیا تا به حال برایتان پیش آمده که به دنبال کالای دست دوم بگردید؟ یا بخواهید وسایلی را که لازم ندارید به قیمت مناسب بفروشید؟ اپلیکیشن دیوار، دست واسطه را کوتاه می‌کند و شما به راحتی می‌توانید بدون هیچ واسطه‌ای کالا خود را بفروشید. این استارتاپ‌های موفق ایرانی از استارتاپ کرگ لیست آمریکایی الهام گرفته شده است. اکنون اپلیکیشن دیوار در 51 شهر فعال است.

  8. آپارات

    یکی از استارتاپ‌های موفق ایرانی که مشابه سایت یوتیوب، آپارات است. وب‌سایت آپارات فعالیت خود را از سال 1380 آغاز کرد اما از سال 1393، پخش ویدئوی آنلاین را در راستای کار خود قرار داد. سایت آپارات همانند سایت یوتیوب، ویدئوهای مختلفی از خلاقیت، فیلم، موزیک و … را در خود جای داده که برای کاربران بسیار جذاب است. در حال حاضر آپارات زیر نظر سایت میهن بلاگ و سایت تبلیغاتی صبا ایده قرار دارد. آپارات ماهانه بیش از 30 میلیون بازدید‌کننده از سایت و بیش از 10 میلیون بازدید‌کننده از طریق اپلیکیشن خود دارد.

  9. ترب
    دیگر استارتاپ موفق ایرانی که با ایده‌ای خلاقانه و جذاب شروع به کار کرد، ترب است. زمینه فعالیت این استارتاپ، مقایسه قیمت در فروشگاه‌های اینترنتی مختلف است. در وب‌سایت ترب، شما می‌توانید به راحتی نام کالا مورد نظر خود را جستجو کنید و قیمت‌ آن را در فروشگاه‌های مختلف ببینید. در این مقایسه محصولات، ارزان‌ترین و گران‌ترین فروشگاه‌های اینترنتی مشخص می‌شوند.
شبکه های اجتماعی: اشتراک گذاری در:

لینک به درسنامه‌های دیموندلب

مطالب زیر را حتما بخوانید
  • استارتاپ‌های خارجی که باید بشناسید
    10 استارتاپ برتر دنیا (خارجی) که باید بشناسید

    800 بازدید

  • ایده استارتاپ خانگی
    ۱۰ ایده استارتاپ خانگی که می‌توانید از همین امروز شروع کنید

    689 بازدید

  • تبدیل ایده به کسب و کار واقعی
    ۸ گام برای تبدیل ایده به کسب‌وکار واقعی

    598 بازدید

نکسینولب جامع‌ترین بستر ارائه خدمات و آموزش‌های مرتبط با کارآفرینی و کسب و کار است. در نکسینولب شما می‌توانید به سادگی با برترین مدرسان و مشاوران کارآفرینی و کسب وکار در ارتباط باشید و یا از محتواهای آموزشی آن بهره‌مند شوید. در بخش ابزارها نیز قابلیت دسترسی به ابزارهای پایه و پیشرفته کسب و کار از مباحث استراتژیک تا ابزارهایی نظیر درگاه پرداخت و ... را خواهید داشت.

دسترسی سریع
مشاوران دوره‌های ویدئویی همکاران همکاران سازمانی
مقالات معرفی کتاب اخبار اکوسیستم

نکسینولب در شبکه های اجتماعی

تمامی حقوق این وبسایت برای نکسینولب محفوظ است

keyboard_arrow_up