
همه چیز درباره ساختار تیمی در استارتاپ
در بیان خبرگان
تیم مهم ترین دارایی است که انسانها در کنار هم برای یکدیگر ایجاد می کنند و از اولین روزهای بشریت تا به انسان قرن 21 و بعد از آن این مفهوم ادامه خواهد داشت و پیچیدگی آن روز به روز بیشتر خواهد شد. تعامل تیمی هر چند بدون داشتن دانش کافی از مهارتهای تیم ممکن است و حتی ممکن است که منجر به موفقیت شود ولی داشتن آگاهی و دانش از مهارتهای تیم سازی می تواند کمک بسیاری به تیم و اعضای آن باشد تا با این آگاهی بتوانند موثرتر و کارآمدتر با مشکلات در مسیر خود و چالشهای کار تیمی موفق شوند.
انسان موجودی اجتماعی است و همانطور که میدانیم عملکرد تیمی بسیار بهتر از عملکرد فردیست. امروزه با تخصصی شدن کارها در هر کسب و کار و استارتاپ وجود یک تیم لازم و ضروریست، اما در کنار تخصص هر فرد ویژگی های فردی بخشیست تفکیک نشدنی که این درسنامه به تفصیل در مورد ویژگی های هر فرد در تیم پرداخته است.
تخصص افراد تیم در شروع کار یک استارت آپ مهمترین نقش رو در پیشرفت و رسیدن به اهداف کسب و کار دارد. معمولا در مراحل اولیه کسب و کار و به دلیل کمبود منابع مالی و زمانی افراد تیم نقش های مختلفی را بر عهده می گیرند و توانایی مدیریت این نقش های مختلف توسط افراد تیم یکی از کلیدی ترین مهارت هایی که باعث رشد کسب و کار نوپا می شود. در کنار نقش های مختلف توانایی یادگیری نیز نقش بسزایی برای افراد تیم در استارت آپ ها دارند چون در مقاطع مختلف تیم های احتیاج دارند در زمینه هایی فعالیت خود را توسعه دهند که در لحظه اول دانش آن را ندارند پس خود افراد تیم استارت آپی باید بتوانند به سرعت و با قدرت یادگیری بالا در این زمینه های جدید فعالیت کنند تا نیازهای تیم را به سرعت برطرف کنند.
انچه در تیم از اهمیت بالایی برخوردار است درک تفاوت افراد در تیم است. به عبارتی افرادی که در تیم هستند باید بدانند صرف مکمل بودن شان در تیم ارزشمند است و باید بتوانند این تفاوت رو درک کرده و برای ان ارزش قائل باشند. افراد تیم ممکن است در نوع کار, میزان کار و سختی کار با یکدیگر تفاوت اساسی داشته باشند و این اتفاقا اصل ماجرای کار تیمی است و بدون این شرایط قطعا کار تیمی شکل نخواهد گرفت.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
سینا بهزادی فرد
مشاور سرمایهگذاری